Ukategorisert

Blått bør være billigst!

Det beste med nyheten på Høyres nettsted, er at borgerne skal få lavere skatter og avgifter etter valget i 2013.

Nyheten på Hoyre.no er egentlig en artikkel om avgiftsnivået i norske kommuner, og at Høyre, KrF og Frp styrer 12 av landets 20 billigste kommuner. I nyheten kommer det et flott løfte fra stortingsrepresentant Arve Kambe.

–Det er en inspirasjon for Høyre på Stortinget at våre ordførere bestreber seg for å holde avgiftene lavest mulig for sine innbyggere. Målet er at etter 2013 så skal befolkningen også få lavere skatter og avgifter fra staten også, ikke bare kommunene. Det sier Arve Kambe som er Høyres avgiftspolitiske talsmann.

Det har nesten blitt «mangelvare» med Høyre-politikere som snakker om lavere skatter og avgifter. På sosiale medier har mange brukere etterlyst Høyre-politikere som bruker kalkulatorer.

Det er skatter og avgifter som sørger for at den norske staten er stor og omfattende. Det er inntektene som gir politikerne enorm makt over innbyggerne. Politikere som vil ha lavere skatter og avgifter, ønsker et samfunn med mer frihet til borgerne.

Mest lest

Arrangementer