Notiser

Parkeringsvakter som aktører i krigen

Politikerne er fantasifulle, men det er det eneste komplementet de får i denne omgang. Parkeringsvakter i kampen mot narkotikaomsetningen? Utrolig, men visstnok sant.

Les saken på osloby.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anita Nyholt
9 years ago

Det er stor forskjell på engasjement fra frivillige organisasjoner og at mine skattepenger går til slikt tull. Den eneste måten å få bukt med narkotikaproblemer er å avkriminalisere og tenke skadereduksjon, som feks heroinassistert behandling, og lovlige utsalgssteder med aldersgrense for hasj og marihuana. Kommunale trafikkbetjenter får nye arbeidsoppgaver, nå skal de erstatte innleide vektere i kampen mot narkotika. Stortingsrepresentant og leder i Oslo Arbeiderparti, Jan Bøhler, er positiv til dette. – Med alt narkosalget og alle lommetyveriene m.m. er alt trygghetsskapende nærvær positivt. Jan Bøhler (Ap): Fikk Arbeiderbevegelsens rus- og sosialpolitiske forbunds engasjementspris 2011 på AEFs landsmøte “for hans… Read more »

Fra arkivet