Ukategorisert

Nei til eiendomsskatt i Rakkestad

Det burde vært slike aksjoner i alle kommunene som har eiendomsskatt.

Aksjonen har sendt ut en viktig melding til befolkningen på Facebook.com.

–Nei til eiendomsskatt i Rakkestad, vil minne om at klagefristen for beregningsgrunnlaget er satt til 17. august 2012. Vi oppfordrer boligeiere om å klage på blant annet den kvadratmeterprisen Rakkestad kommune har lagt til grunn for sine beregninger, ifølge Facebook-siden som i skrivende stund har 242 «supportere».

Rakkestad er en relativ liten kommune, mål i innbyggertall. 1. januar var det registrert 7 698 innbyggere. Når små kommuner klarer å drifte protestaksjoner mot eiendomsskatt, bør større kommuner kunne gjøre det samme. Oppfordringen er herved gitt!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer