Ukategorisert

Fullstendig meningsløst vedtak! Utrolig!

Le eller gråte? Det skal være umulig å gjøre et så rotete og dumt vedtak som flertallet av Fauske-politikerne har gjort. Dette er idiotisk!

La meg gjøre det klart med en gang; det var denne artikkelen som sørget for at skribenten ringte butikksjefer på Fauske. Jeg måtte høre de fortelle om vedtaket som det politiske flertallet har fattet. Slike vedtak skaper politikerforakt, slike vedtak gjør politikerne til idioter.

Fauske har hatt en veldig restriktiv alkoholpolitikk med ølmonopol. Det har vært to folkeavstemninger der velgerne har fått muligheter til å avskaffe monopolet. Nå har politikerne endelig fjernet taket på salgsbevillinger, og åpner for øl i butikk. Det er bare et stort problem; de som søker om salgsbevilling for øl, må lage en butikk i butikken. Butikkeierne må altså lage butikk i butikken der ølproduktene skal være. Idiotisk, fullstendig meningsløst og kollisjon med kommuner som har innført øl i butikk på veldig smidige måter til glede for næringslivet og innbyggerne.

Hva er konsekvensen av det politiske vedtaket?
Det er bare butikker med betydelig størrelse som kan lage butikk i butikken. Rema 1000 på Fauske er en slik aktør. I nybygget til Rema 1000 som åpner i november vil det være butikk i butikken dersom politikerne ikke snur og det bør det politiske flertallet gjøre. Hvorfor gjøre det så sabla vanskelig når det er mulig å gjøre det lett?

Butikkeierne jeg pratet med i ettermiddag håpet på et folkelig engasjement slik at politikerne endrer kurs. Ja til øl i butikk, men uten butikk i butikken!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer