Ukategorisert

Formynderen er fra Høyre

Det burde vært utenkelig, men det var en Høyre-politiker som foreslo at Sandnes-politikerne skal bestemme hvor i kommunen det skal være skjenkebevillinger.

Thor Magne Seland (H) ønsker at politikerne i kommuneplanarbeidet for sentrum skal bestemme hvor det skal være puber og nattklubber, skriver Rogalands Avis.

Det betyr i prinsippet at etter politikerne har bestemt området eller områdene og det kommer inn søknad fra en aktør som ikke er etablert i forhåndsbestemt sone, så skal politikerne avslå søknaden? Galskap!

Thor Magne Seland og andre Høyre-politikere bør jobbe for at alkoholpolitikken blir så liberal som overhode mulig. Det er gjennom et godt og variert uteliv at politikerne faktisk kan redusere alkoholkonsumet.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer