Ukategorisert

Formynderen er fra Høyre

Det burde vært utenkelig, men det var en Høyre-politiker som foreslo at Sandnes-politikerne skal bestemme hvor i kommunen det skal være skjenkebevillinger.

Thor Magne Seland (H) ønsker at politikerne i kommuneplanarbeidet for sentrum skal bestemme hvor det skal være puber og nattklubber, skriver Rogalands Avis.

Det betyr i prinsippet at etter politikerne har bestemt området eller områdene og det kommer inn søknad fra en aktør som ikke er etablert i forhåndsbestemt sone, så skal politikerne avslå søknaden? Galskap!

Thor Magne Seland og andre Høyre-politikere bør jobbe for at alkoholpolitikken blir så liberal som overhode mulig. Det er gjennom et godt og variert uteliv at politikerne faktisk kan redusere alkoholkonsumet.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer