Ukategorisert

Roy Steffensen: -Vil gjelde mer eller mindre «halve» Kvitsøy

Slike innlegg bør frihetselskende politikere og personer som aksepterer eiendomsrettigheter skrive mange av i tiden som kommer.

Tirsdag ble det kjent at regjeringen gir kommunene muligheter til å pålegge eierne å renovere bevaringsverdige bygninger. Et vanvittig inngrep i den private eiendomsretten.

FrP-politiker Roy Steffensen har skrevet en bloggpost der han på en flott måte markerer motstand mot det nye påbudet.

–Dette betyr kort og greit nok ett inngrep i den private eiendomsretten, og med mindre den politiske ledelsen på Kvitsøy sier at det er uaktuelt å bruke administrative ressurser på å følge opp forskriften, så er dette en begrensning av frihet som vil gjelde mer eller mindre «halve» Kvitsøy, skriver Roy Steffensen i bloggposten.

Ydstebøhavn, Leiasundet og store deler av Skjerastraen ble i 1999 regulert som spesialområder for bevaring. Leif Ydstebø som nå sitter i kommunestyret for FrP, stemte den gang i mot, og når saken kom opp i Rogaland fylkesting samme år stemte kun FrP i mot reguleringen. Reguleringsvedtakene fra 1999 kan få enorme konsekvenser fra 1. januar på grunn av rødgrønn mistro mot den private eiendomsretten.

–Jeg kommer til å kjempe i mot at denne forskriften skal følges lokalt, og vil om nødvendig stemme for alle klager som eventuelt vil komme fra eiere som blir pålagt å gjøre utbedringer., skriver Steffensen.

Slike politikere som har dette standpunktet til privat eiendom, trenger Norge langt flere av!

Roy Steffensen er varaordfører Kvitsøy. Han er også rådgiver for FrPs bystyregruppe i Stavanger. I tillegg er han lansert som stortingskandidat i nominasjonsprosessen i Rogaland FrP.

Mest lest

Arrangementer