Ukategorisert

Regjeringen har vært usmakelig lenge

I dag er det oppslag, blant annet på VG Nett, om at samferdselsministeren vurderer å bruke bompenger for å forbedre togtilbudet.

Gammelt nytt, gammelt nytt, men like usmakelig som sist regjeringen lanserte, ideen om at bilistene skal bidra i større grad for å bygge ut infrastrukturen i rødgrønne Norge.

Liberalister, også vi i Liberaleren, har sans for at brukerne skal betale, men å utvikle et nytt bompengeprinsipp som statsråder hinter om er galskap. Det vil være en ny skatt som gir politikerne større makt på bekostning av mange, mange borgere.

Politikere som vil prioritere tog, skattefinansierte togløsninger, har mer enn nok penger allerede. Det handler om prioriteringer og det er på tide Stortinget tar jobben med å prioritere på alvor. Borgerne kan ikke hele tiden få nye regninger for politisk stormannsgalskap.

Mest lest

Arrangementer