Ukategorisert

FrP-politiker er inspirert av Harde Fakta

FrPs Roy Steffensen har på Twitter.com kommet med et eget bidrag til Subsidietoppen, en kjent post i TV-programmet «Harde Fakta».

–Lokal subsidietopp: Prosjekt “Urbane Måker” kartlegger måkehekking på bedriftstak i Stavanger. Prosjektet har mottatt over 100 000 kroner siden 2007, skriver Roy Steffensen på Twitter.com.

Hver eneste krone politikerne bruker blir finansiert av skatter og avgifter. De som vil ha redusert skattetrykk må jobbe for at politikerne skal bruke mindre penger!

I den store sammenheng er dette eksemplet og andre eksempler i Subsidietoppen småpenger i den store sammenhengen, men eksemplene viser at politikerne ikke klarer å sette grenser for politikk!

Comments are closed.

Mest lest

Fra arkivet

 • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
  Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Vil du bli diktator?Vil du bli diktator?
  Historiker Frank Dikötter har skrevet en interessant bok med åtte kortbiografier om diktatorer.
 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • Feirer du Thomas Jefferson?Feirer du Thomas Jefferson?
  Thomas Jefferson oppsummerte liberalismens kjerne i Uavhengighetserklæringen.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
  Max Eastman endte opp som markant kritiker av kollektivistiske ideologier.