Ukategorisert

Ønsker kjøttfri mandag

Forslaget blir visstnok drøftet i Oslo i dag. Det er, ifølge Oslo kommunes saksdokumenter, Harald A. Nissen (MDG) som har fremmet et privat forslag.

Oslo bystyre er helt sikkert ikke den eneste folkevalgte forsamlingen som behandler saken. Det er Framtiden i våre hender som har bedt kommunene innføre kjøttfri mandag. Kjøttfri mandag, for et vanvittig forslag!

Framtiden i våre hender mener kjøttfri mandag vil redusere kjøttforbruket, noe som vil gi miljø- og helsegevinst. Organisasjonen mener at dersom alle innfører en ekstra kjøttfri dag i uken, så minsker norske klimagassutslipp like mye som utslippet fra 360.000 personbiler.

Hvorfor stoppe der; be borgerne slutte å spise! Det hadde sikkert gitt større miljøgevinst! Vanvittig!

Liberaleren har kun en kort kommentar på tre ord i denne saken: Grenser for politikk!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer