Ukategorisert

Pokerspiller ble dømt

Da dommen ble kjent fikk Liberaleren en e-post fra én av våre lesere.

–Dommeren var gitt på forhånd. Norge og Albania står igjen som de landene i Europa som ikke har legalisert poker. Jeg minner om at poker på nett er lovlig, selv om politikerne har vedtatt betalingsforbud. Det er heller ikke ulovlig å spille live under gitte forutsetninger, skriver vår pokerinteresserte leser.

Det var tidligere i dag, gjennom Nettavisen, at det ble kjent at Drammen tingrett har dømt Geir Egholm til en bot på 10 000 kroner, etter at han arrangerte en pokerturnering i fjor.

Det ble en sak for retten fordi Egholm nektet å godta forelegget. Han mener turneringspoker ikke er å regne som et lykkespill, men derimot et ferdighetsspill.

Om poker er lykke- eller ferdighetsspill, betyr i utgangspunktet ingen verdens ting. Så lenge alt er basert på frivillige avtaler, bør spill være lovlig. Ja saker om poker og spill er i den store sammenheng små saker, men det er viktig at hver enkelt borger får frihet over egne penger. Den norske spillpolitikken er illiberal og krenker viktige friheter hvert enkelt menneske skal ha!

Mest lest

Arrangementer