Ukategorisert

La oss utfordre Rotevatn på skatt!

Sveinung Rotevatn, leder i Unge Venstre og førstekandidat i Sogn og Fjordane , er godt likt av liberalister, men han er omtrent like frihetsfiendtlig som mange andre kandidater som stiller til valg i 2013.

Kun timer etter nominasjonen i Sogn og Fjordane, la Pål Moen igjen følgende kommentar hos Liberaleren:
«Rotevatn er et forfriskende pust og herlig frigjort fra mainstreamtankegangen som preger Venstre. (landbruksstøtte, landsmål, NRK, enhetsskole, distrikt, alkopietisme). Hadde alle i Venstre vært som ham hadde jeg vurdert partiet når jeg var i liberal modus. Men han svikter på den mest sentrale av alle politiske parametre: Skattenivået. Hvordan kan man kalle seg liberal når man vil beholde verdens 4. høyeste skatter?»

Sveinung Rotevatn, hvorfor vil du ikke la borgerne beholde mye mer av egne penger? Hvorfor vil du gjøre prioriteringer for meg av mine penger?

Det er lett å bli glad i politikere som Rotevatn fordi han skiller seg ut i en del spørsmål, men i den viktigste saken, økonomisk politikk, er det kun nyanser som skiller han fra for eksempel rødgrønne politikere. Rotevatn, vil du jobbe for reelt mer frihet ved at hver enkelt borger får beholde mer av egne penger? Ja takk, gi oss gjerne et svar i god tid før september 2013.

Venstres forslag til statsbudsjett for 2012 var frihetsfiendtlig.

Skatt er tyveri!

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sveinung Rotevatn
Sveinung Rotevatn
9 years ago

Eg veit ikkje heilt kvar Pål Moen har informasjonen sin frå men eg kan roe både han og Liberaleren med å slå fast følgjande: Eg er for eit lågare skattetrykk.

Pleym
Pleym
9 years ago

Veldig bra, Sveinung. Liberaleren kommer efterhvert til å gå gjennom partiprogrammene og se hvilke skatter og avgifter de ulike partiene kommer til å foreslå senket eller fjernet.

Anonym
Anonym
9 years ago

Digger deg Sveinung! Håper vi får se mer til deg og dine friske kommentarer i mange år fremover.

Du behøver ikke være idologisk libertarianer og være for et lavere skattetrykk. En sosialliberal kan fint mene at skattenivået er sinnsykt og overdrevent høyt, og at man fint kan ha sosiale ordninger selv med et lavere skattetrykk.

Noen skatter som i hvert fall er helt på trynet: arveavgiften, boligskatt.

Fra arkivet