Notiser

Vil fylkeskommunen være positiv til valglokale på vgs?

Akershus Venstre har bestemt seg for å følge opp Eidsvoll Venstres forslag om valglokaler på videregående skoler. Fylkestingsgruppen vil be fylkeskommunen som skoleeier stille seg positiv til forslaget, skriver Akershus Venstre på sin Facebookside.

Tags:

,
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Som vi skrev om igår har Akershus Venstre plukket opp hansken fra Eidsvoll Venstre, og vil ha fylkeskommunen på banen i spørsmålet om valglokaler på videregående skoler. Spørsmålet Venstre vil ha svar på, er hvor positiv fylkesordfører Nils Aage Jegstad er. Hensikten med forslaget fra Eidsvoll Venstre, er å øke valgdeltagelsen blant førstegangsvelgerne. […]

trackback
9 years ago

[…] har tidligere skrevet om Akershus Venstres interpellasjon om valglokaler på videregående skoler. Fylkesordfører Nils Aage Jegstad gav mandag denne uken et […]

Fra arkivet