Notiser

Liberaleren svarer Sandra Borch

Sandra Borch, leder i Senterungdommen, har stilt følgende spørsmål på Senterungdommen.no: Er disse landbrukssubsidiene så ille som de skal ha det til?

Liberaleren besvarer spørsmålet på denne måten; bønder er parasitter.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kylefinnesand
9 years ago

@liberaleren «fakta faen er…» – blir dere ekstra provosert i denne saken? 😉

Andreas
Andreas
9 years ago

Jeg trodde jeg skulle bli provosert når jeg hørte overskriften til bondeungdommen. Og på en måte blir jeg jo litt provosert av å fremstille det slik.

Men så leste jeg teksten og fant så mye utsagn som ikke henger på greip, og logiske kortslutninger, at jeg blir nesten bare sittende og riste på hodet.

Jeg får ikke mer sympati for bondens sak hvis representantene deres skal bruke retorikk som kun passer seg hvis man er mentalt tilbakestående.

Traktor
Traktor
9 years ago

Det er gode grunner til å avskaffe det subsidieregime vi har. Men jeg tror ikke man vinner over mange av de som ikke helt ser problemet, SP-sympatisører av alle størrelser, ved å kalle en hel gruppe mennesker for parasitter. Subsidiene og særordningene slik vi kjenner de nå har vart like lenge som mange av de andre, store velferdsordningene. Å tro at de kan fjernes ved å «kalle en spade for en spade» fra et ideologisk synspunkt, er tøv. Borch og meningsfellene hennes, *og* Liberaleren tar feil, man raserer ikke landbruket ved å fjerne subsidier/toll. Det vil skje en reorganisering av… Read more »

Fra arkivet