Ukategorisert

Vil bruker skattefinansierte penger på noe som ikke virker

Sandra Borch, leder i Senterungdommen, vil ha kjønnsnøytral verneplikt.

Borch har skrevet om verneplikten på egen blogg.

Det er ikke første gangen Sandra Borch bruker tvangsordningen for å markedsføre seg selv. Da hun kjempet om å bli leder i Senterungdommen, skrev hun et innlegg om at alle tjenestedyktige menn bør gjennomføre enten en militær førstegangstjeneste eller en ikke-militær førstegangstjeneste. Å tvinge alle til å gjennomføre tjenesten, er det samme som å kaste skattefinansierte penger ut av vinduet. Det er én av hovedgrunnene til endringer som har vært i Forsvaret de siste årene.

Et av argumentene Sandra Borch bruker i dagens bloggpost er likestilling, men det er et dårlig argument ettersom kun en liten del av ungdommene må gjennomføre tvangstjenesten.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer