Notiser

Forslagsstiller på Linstad: Jan Akerjordet

Ifølge VG og Dagsavisen er det rådgiver på Urtehagen videregående Friskole, en skole for innvandrerkvinner, som drives av Linstad som er forslagsstiller på Trond Ali Linstad som mottager av Kongens fortjenstmedalje i sølv. Les Liberalerens artikkel med forslag til tekst i epostmelding du kan sende Slottet som protest her. Du kan også markere protest ved å melde deg inn i denne Facebookgruppen.

Tags:

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
RatvikJohan
9 years ago

@liberaleren Det er ufint å skylde på rådgiverne sine. Denne utdelingen får Hans Majestet Kongen ta på sin egen kongekappe.

Tor Skrivarhaug
Tor Skrivarhaug
9 years ago

Har fulgt Linstad i hans offenlige liv helt siden hans glandsdager i AKP ml. Skulle nesten tro at slottet ikke fulgte med i media. Jeg ville blitt mindre forbauset hvis medaljen hadde blitt tildelt mulla Krekar, men han blir vel trolig en av de neste kandidatene til utmerkelsen hvis Slottet følger samme politiske linje. Det er på tide å revurdere moarkiets stillin her til lands.

Pleym
Pleym
9 years ago

Ja, de må være utstyrt med kraftige skylapper, bind for øynene og øreklokker i det medaljerådet på Slottet.

mike
mike
9 years ago

å kalle tildelingen en skandale er ikke dekkende
Det er et spark i ansiket på oss kristne antimuslimske patrioter. At kongen er med på dette er skremmende. Kongen er med på å undergrave den kristne sivilisasjon i Norge, han som skal være kristendommens første forsvarer i landet

goggen
goggen
9 years ago

nok en gang er det de forbannede muslimene som skal slikkes opp etter ryggen

trackback
9 years ago

[…] på Liberalerens liste over årets mest leste saker skrev vi hvem forslagsstiller på Linstad var: Forslagsstiller på Linstad; Jan Akerjordet Det spesielle med denne artikkelen var at den bare var en notis fra vår Kort […]

Fra arkivet