Ukategorisert

Mange kommunepolitikere blir avhengige av pengene

Når det først er innført eiendomsskatt i en kommune, blir mange politikere så avhengige av pengene at de sliter med å kutte denne ufyselige skatten.

Dagens eksempel er fra Melhus der Senterpartiet bryter avtalen som ble inngått med Høyre og FrP. Avtalebruddet betyr at borgerne fortsatt skal betale eiendomsskatt, fordi det politiske flertallet mangler penger for å få budsjettet til å gå i hop. Penger fra eiendomsskatt betyr at mange politikere slipper å foreta kutt. Uten prosesser om forbedret bruk av skattefinansierte penger, er sjansen stor for at politikerne sløser med penger som blir hentet fra befolkningen.

I Melhus kommunestyre var det 21 representanter som stemte for å opprettholde eiendomsskatten i denne valgperioden, mens 16 stemte mot, ifølge Adressa.no.

Skatt er tyveri!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer