Ukategorisert

Det bør bli nei i folkeavstemningen

Dersom nei-siden klarer å få frem budskapet om at OL i Oslo i 2022 vil være et skattefinansiert arrangement, bør det bli nei i folkeavstemningen.

Det blir folkeavstemning i spørsmålet om OL i 2022 skal være i Oslo. Det ble bekreftet på en pressekonferanse i dag av det politiske flertallet i Oslo.

OL i Oslo vil koste skattebetalerne milliarder av kroner. Arbeidet med en OL-søknad vil koste mange millioner kroner, penger Oslo-politikerne kan bruke på andre områder. Det kryr av argument mot et skattefinansiert OL, og derfor bør borgerne si et klart og rungende nei i folkeavstemningen.

For øvrig ros til FrP som fikk tilslutning for folkeavstemning. Uten rådgivende folkeavstemning er det en fare for at det politiske flertallet hadde gått inn for OL, nesten uansett prislapp. Sånn er det med politikere; de kjøper stemmer for skattefinansierte penger!

Mest lest

Arrangementer