Ukategorisert

Hotelldirektør vil ha lengre skjenketid

Hotelldirektør Anita E. Nilsen reagerer naturlig nok på at politikerne ikke gir lengre skjenkebevilling enn til midnatt.

Nilsen er direktør ved Rica Hotel Vadsø. Hun uttaler seg om alkoholpolitikk i Finnmark Dagblad.

Vadsø-politikerne har som de andre kommunepolitikerne i landet lov å innvilge skjenkebevillinger til klokken 03:00.

Noen sitat fra artikkelen:
–Vi ønsker på vegne av våre gjester at vi får lov til å skjenke lengre enn til midnatt på ukedagene. Jeg må også innrømme at jeg mener byen Vadsø er et lite «molboland», her hos oss så stenger vi kranene klokka 24, mens når vi er ute og reiser så nyter vi godt av andres gjestfrihet og rusmiddelpolitikk og kan da hygge oss med et glass vin eller to til klokka 01.

–Dette får vi også reaksjoner på fra våre gjester, ofte er det slik at de møter gamle kollegaer eller bekjente på 23.30-flyet og har da lyst til å møtes over et glass pils, men allerede før de er kommet ned i baren er skjenketiden over.

–Jeg har stor forståelse for at man vil ha en rusmiddelpolitikk hvor man jobber for å begrense skadevirkningene av alkohol, noe som er riktig og viktig. Men jeg mener å begrense voksne mennesker mulighet til hyggelig samvær som da innebærer et glass øl til klokken 01.00 er for dumt. Jeg kan heller ikke tro at våre gjester er målgruppen for kommunens rusmiddelplan.

En liberal alkoholpolitikk er en god alkoholpolitikk!

Mest lest

Arrangementer