Ukategorisert

Se til Austervoll kommune (FrP)

Det var ordføreren som på Twitter.com meldte, at etter dagens kommunestyremøte er eiendomsskatten borte i Austervoll kommune.

— Eigedomsskatten vekke i Austevoll etter dagens kommunestyremøte. Kjekt, skrev ordfører Helge Andre Njåstad på Twitter.com.

Austervoll kommune kan være et forbilde for mange politikere på alle nivå. Der har de forstått at budsjettarbeid er en kontinuerlig prosess. Selv om økonomien blir forbedret, er det fortsatt mulig å foreta grep.

Austervoll kommune har hatt dårlig økonomi i mange år. I år er faktisk første gang rådmannen har lagt frem et budsjett uten kuttliste. Det viser at hardt arbeid gir resultat. FrP, KrF og Senterpartiet mener de har gjort rådmannens budsjett enda bedre i det som ble lagt frem i kommunestyret. Se budsjettforslaget.

Det vedtatte budsjettet til Austervoll kommune er uten eiendomsskatt, men det er ikke et optimalt budsjett for liberalister. Austervoll kommune er ikke frihetens vogge, men det kan ingen forvente i en norsk kommune der statlige myndigheter har den reelle makten. Takk til ordfører Helge Andre Njåstad som viser at det er mulig å snu en negativ trend!

Mest lest

Arrangementer