Ukategorisert

Utfordrer staten

Elin Agdestein reagerer på at Fylkesmannen nekter bygging av ny bolig ved Hanshelleren i Flatanger. Dette er dårlig distriktspolitikk.

Flatanger kommune har sagt ja. Hanshelleren har blitt et populært sted for klatrere. Berit Hestnes som ønsker å bygge nytt bolighus og utvikle næring i samband med klatrervirksomheten i de gamle husene.

Agdestein sier at dette er en prinsippsak for Høyre. Vi ønsker å flytte flere beslutninger til kommunene. Derigjennom styrker vi lokaldemokratiet. Det er de lokale som best vet hvordan de vil forvalte samfunnsinteressene.

Leder i Flatanger Høyre Arne Skorstad er også oppgitt. Det blir vanskelig å arbeide med lokalpolitikk når Fylkesmannen skal nekte næringsutvikling fordi det nye huset blir nærmere sjøen enn 100 meter.

(Hoyre.no)

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer