Ukategorisert

Stenersen: – La homofile få gi blod

Aina Stenersen har sendt inn en god resolusjon til årsmøtet i Oslo FrP som går av stabelen på lørdag.

Hele forslaget som har overskriften «La homofile få gi blod»:
«Oslo FrP ser at Norge i dag har problemer med å skaffe nok blod til å dekke det voksende behovet Blodbanken opplever.
Helsedirektoratets retningslinjer for hvem som kan være blodgiver er i dag strenge. Dette mener Oslo FrP er avgjørende for mange mennesker. Samtidig er det feil at en gruppe skal utestenges fra å være blodgiver, slik det i dag er bestemt at homofile ikke kan bli blodgivere.
Dette begrunner Helsedirektoratet med at dette er en gruppe som i større grad er utsatt for sykdommer knyttet til samleie. Dersom Helsedirektoratet viderefører sine strenge retningslinjer for blodgivere, ser Oslo FrP ingen grunn til at ikke homofile skal få være blodgivere.
Oslo FrP ønsker derfor at homofile på lik linje med alle andre godkjente givere, skal få muligheten til å gi blod.»

Aina Stenersen er nestleder i Oslo FrP.

I Liberalerens arkiv er det publisert flere saker med samme standpunkt som Stenersen ønsker at Oslo FrP skal innta på lørdag. Første artikkel om temaet ble publisert i 2003. La oss håpe at årene og Stenersen har veiledet FrP i riktig retning.

La menn som liker menn være like mye verdt menn som liker kvinner! Hvert menneske er unikt, uansett legning!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer