Ukategorisert

Nei til eiendomsskatt!

En meningsmåling viser at borgerne i Sandnes ikke ønsker å gi politikerne makt. De sier klart og tydelig nei til eiendomsskatt.

Målingen ble gjort av Respons Analyse i begynnelsen av februar på oppdrag fra Aftenbladet.no. 81 prosent har en bestemt oppfatning og hele syv av ti blant disse sier kontant nei.

601 personer fikk følgende spørsmål:

«For å få økt inntektene i kommunen har noen foreslått å innføre eiendomsskatt i Sandnes kommune. Stiller du deg positiv eller negativ til å innføre slik eiendomsskatt, eller har du ingen oppfatning om dette?»

Eiendomsskatt, helt uavhengig hvilke kommuner vi snakker om, gir økte inntekter til kommunen. Økte inntekter betyr større makt til lokalpolitikerne som er helt vanlige mennesker i lokalsamfunnet. Hvorfor skal du overlate dine penger til naboen, en nabo som kan være valgt inn i kommunestyret fordi han/hun en eller annen gang var på et partimøte for å drikke kaffe og spise kaker?

Sandnes Høyre er dessverre ett av partiene som ønsker å gi lokalpolitikerne mer makt. Heldigvis er veldig mange Høyre-velgere uenige med eget parti.

Mest lest

Arrangementer