Ukategorisert

Svar til Sandra; bønder er parasitter

Skribenten hadde egentlig bare lest den første setningen av bloggposten til Sandra Borch, da tankene gikk til redaksjonsmedlem Bent Johan Mosfjell og artikkelen Bønder er parasitter.

Artikkel til Bent Johan Mosfjell er fortsatt god, selv om den ble skrevet for over syv år siden. Artikkelen beskriver på en god måte hvorfor vi bør rasere det norske landbruket slik vi kjenner det i dag.

–Det gjør meg forbanna å høre andre snakke om at vi bare skal kutte ut støtten til bøndene. Bøndene får ikke så mye støtte fra den norske stat som enkelte hevder. Når man ser hva bøndene får i støtte sammenlignet med hvor mye VI får igjen av dem, så er dette et regnestykke som ikke går opp. Er det så ille å betale noen kroner hvert år for å ha mat på bordet? For å ha norsk mat på bordet? Nei, jeg synes ikke det, skriver Sandra Borch i bloggposten Jeg elsker landbrukssubsidier.

Liberaleren misliker sterkt at borgerne skal betale for det Sandra Borch elsker!

Mest lest

Arrangementer