Ukategorisert

Samrøre

Det er et samrøre mellom politikere, idrettsforbundet og Norsk Tipping. Det er rart så få reagerer på den dårlige smaken lapskausen har.

I det siste har konflikten mellom Norges Ishockeyforbund og Mats Zuccarello Aasen blitt bredt dekket i forskjellige medier. Nå hiver også Norsk Tipping seg inn i debatten.

–Zuccarello har skapt seg en karriere som i stor grad er finansiert av Norsk Tipping. Han hadde ikke blitt hockeyspiller uten Norsk Tipping, for uten våre tippemilder til idretten hadde han spilt rulleskøytehockey på en asfaltert parkeringsplass, sier kommunikasjonsdirektør Einar Busterud til Nettavisen.

Norsk Tipping tar feil. Det ville dessverre også vært spillemidler om private selskap fikk delta i konkurransen om spillerne. Vel og merke dersom politikerne dro inn penger gjennom konsesjoner for å være legalt på det norske markedet. Betsson har i mange år kjempet for en lisensordning, en ordning som vil bety at politikerne fortsatt kan støtte anlegg økonomisk gjennom spillemidler.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer