Ukategorisert

Søndagen forblir hellig med KrF

Sist Høyre var i regjering sammen med Kristelig Folkeparti, ble åpningstidsloven opphevet.

Liberaliseringen skjedde for over ti år siden, men Samarbeidsregjeringen sørget for at reguleringer for søndager ble videreført. Argumentet var at søndager skal være annerledes sammenlignet med resten av uken.

KrF har ikke endret seg og Venstre vil ikke inn i regjering uten KrF. Nå er det kjent at forhandlingene tar pause på søndagene. Overskriften i artikkelen til Nettavisen illustrerer godt hvorfor mange liberalister vil ha KrF ut av norsk politikk. Så lenge KrF er med, vil vi holde hviledagen hellig.

Kristelig folkeparti har for mye makt i forpliktende samarbeid med partier som i utgangspunktet er mer liberal enn det KrF er.

Mest lest

Arrangementer