Ukategorisert

Advart mot pengebruk

Erfaringer viser at administrasjonen med rådmann ofte ber politikerne bruke mindre penger, men mange politikere lytter ikke til rådene før de må.

Nå er det Rana kommune som må spare penger fordi det over tid har vært et for høyt forbruk. I oppslaget på Kommunal Rapports nettsted tar ordføreren selvkritikk.

–Situasjonen er politikernes ansvar. Rådmann har advart politikerne mot å bruke mer penger enn kommunen hadde råd til på sikt. Ordføreren sier det er politikernes feil at det ikke er tatt grep tidligere, sier Kai Henriksen (H) til Kommunal Rapport.

Det er underlig at mange lokalpolitikere, uansett partitilhørighet, over tid alltid skal bruke mer penger enn kommunen har. For høyt pengeforbruk gir alltid store økonomiske utfordringer. Det bør være barnelærdom!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer