Ukategorisert

Politikk er å prioritere

Politikere som velger å bruke skattefinansierte penger på ett formål, får mindre til et annet. Slik er det og slik må det være!

Det er Dagsavisen som har et oppslag om ishockeysporten og åpningstider i ishallene i Oslo.

Oslo kommune har tatt på seg så mange oppgaver, at det blir for lite ressurser til absolutt alt.

Kommunen bruker betydelig med ressurser på Oslo 2022. Det politiske flertallet jobber aktivt for å få de olympiske lekene til byen. Det betyr mindre ressurser til andre formål, for eksempel ishockeysporten og åpningstider i ishallene i Oslo.

Dersom politikerne satte grenser for politikk, altså klare definisjoner på hva som er skattefinansierte oppgaver, ville det blitt enklere å prioritere det viktigste først. OL bør ikke være på politikernes prioriteringsliste.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Casumo
7 years ago

Dette burde alle politikere lese! Det er altfor mange som ser ut til å tro at politikk er å dele ut penger i det uendelige, heller enn å faktisk innse at det er begrensede budsjettrammer og at pengene faktisk kommer fra et sted.

Fra arkivet