Ukategorisert

Sommerpatruljen er på veien

LOs sommerpatrulje er en tradisjon og årets aksjon er godt i gang.

Hittil i sommer har patruljene besøkt 5000 bedrifter over hele Norge.

LOs sommerpatrulje forsøker å gi inntrykk av at de «passer på» de «fæle bedriftene» som utnytter hjelpeløs ungdom, og at sommerpatruljen hjelper ungdom som ikke vet noe som helst om sine rettigheter på arbeidsmarkedet.

Egentlig handler det om at fagbevegelsen og Ap skal sjekke atinnskrenkninger i avtalefriheten som de selv har innført, blir overholdt.

Les artikkelen LOs sommerpatrulje, publisert i 2006 av redaktør Pleym Christensen.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
7 years ago

Hihi,

Jeg har selv støtt på Sommerpatruljen under en sommerjobb for et tjuetalls år siden.

De ble veldig, veldig forvirret da jeg påpekte at jeg ikke hadde noe som helst ønske om å fortelle dem hvor mye jeg jobbet (ca. 200-225% stilling, det var jo sommer og penger skulle tjenes!) eller hvordan jeg ble avlønnet (kommunen kunne late som at de ikke oppdaget hvor mange timer jeg stemplet, men de nektet å betale overtid utover de vanlige kvelds/helgetilleggene – i og for seg rimelig nok…)

Fra arkivet