Ukategorisert

Politikere bør ikke regulere bekledning

Altaposten har publisert et bilde som beskriver hvordan Claus Jørstad vurderer å møte opp i kommunestyret.

FrP-politikeren reagerer på at Hovedutvalget for oppvekst og kultur valgte å si fortsatt ja til niqab i Alta-skolen, ifølge avisoppslaget.

Hvis Jørstad vil fremstå som et politisk sirkus, må han gjerne møte opp i kommunestyret slik som bildet beskriver. Skulle det skje, gjør han ikke debatten enklere eller bedre.

At FrP, sammen med Arbeiderpartiet, har vurdert forbud, er gammelt nytt – noe VG-artikkelen skildrer på en god måte.

En liberal holdning bør være at staten i sin alminnelighet ikke regulerer menneskers bekledning. Vi kommer ofte langt med sunn fornuftig; hint, hint Claus Jørstad.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jorg Aadahl
7 years ago

Det er fordundre meg på tide at muslimsk kultur og islamisme skyves tilbake på alle hold, – før det er altfor sent. Snikislamiseringen har allerede gått så altfor langt og viser at de vil bare presse på for å importere stadig mer av sin tilbakeliggende kultur, på bekostning av norske tradisjoner. Som Hege Storhaug har gitt klart uttrykk for, så er kvinnelig frigjøring og utdannelse første steg til løsning av innvandrerproblemet. Der kan vi hjelpe ved å forby hodeforkledninger! Allerede ved første antydning til musliminnvandring burde Koranen blitt fobudt som det fullstendig avskyelige terrorskrift det er. Heldigvis følger de fleste… Read more »

Fra arkivet