Ukategorisert

Latterlig mange Ja-stemmer i Høyre

Som Liberaleren har skrevet tidligere, er det trolig et flertall på Stortinget for Oslo 2022.

I Høyre er det mange representanter som sikrer et fertall i nasjonalforsamlingen. Om flertallet får blomstre, får vi vite når regjeringen fremmer saken om ubegrenset statsgaranti. Det skjer denne høsten.

Aftenposten har vært i kontakt med Høyres stortingsrepresentanter. 25 av disse er positive til et skattefinansiert OL. Bare 10 av representantene ligger an til å si nei til OL, ifølge artikkelen.

Høyre ønsker å fremstå som nøktern i økonomiske spørsmål, men ja til en ubegrenset statsgaranti er alt annet enn forsiktig bruk av skattefinansierte penger. Det kan ende med en katastrofe, uten at verken tilhengere eller motstandere vet fasiten i dag. Det vi vet, er at OL kommer til å kaste skattebetalerne mange milliarder kroner og mye av pengene har dårlig valuta.

Høyres sjel bør gi OL-nei. Mange av dagens stortingsrepresentanter gir blaffen!

Tags:

Mest lest

Arrangementer