Notiser

Forbudets dame vil stoppe forbud

Kjære leser, sett kryss i taket! Senterpartiets Kjersti Toppe ønsker å stoppe et forbud og det skjer ikke hver dag, for å uttrykke det med en viss forsiktighet.

–Regjeringens forslag til generelt tiggeforbud er uakseptabelt, sier Kjersti Toppe, stortingsrepresentant for Senterpartiet, til Klassekampen.

Før og etter den forrige tiggedebatten på Stortinget, kom det klart og tydelig frem at i Senterpartiets stortingsgruppe er det flertall mot et tiggeforbud, men partigruppa fulgte partiprogrammet. Motstanderne i gruppa vil jobbe for at saken blir behandlet på neste landsmøte og motstanderne håper på et nytt standpunkt. Skulle det bli et nytt standpunkt i Senterpartiet, vil det ikke være flertall på Stortinget når regjeringen legger frem proposisjonen om et nasjonalt forbud før sommeren 2015. (Liberaleren 19. juni 2014)

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
  De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
 • Myten om Says lovMyten om Says lov
  Ikke engang Say trodde på Says lov.
 • Du og jeg husker feilDu og jeg husker feil
  Vi kan ikke stole på våre minner. Det skaper problemer og fører til konflikter.
 • Frihet, likhet og brorskapFrihet, likhet og brorskap
  14. juli feirer Frankrike den store revolusjonen i 1789.
 • CO2-skatt: en nødvendig inngripen?CO2-skatt: en nødvendig inngripen?
  Temperaturen stiger, og CO2-utslipp bidrar til utviklingen. Er CO2-skatt en nødvendighet for raskere overgang til fornybar energi?