Notiser

Forbudets dame vil stoppe forbud

Kjære leser, sett kryss i taket! Senterpartiets Kjersti Toppe ønsker å stoppe et forbud og det skjer ikke hver dag, for å uttrykke det med en viss forsiktighet.

–Regjeringens forslag til generelt tiggeforbud er uakseptabelt, sier Kjersti Toppe, stortingsrepresentant for Senterpartiet, til Klassekampen.

Før og etter den forrige tiggedebatten på Stortinget, kom det klart og tydelig frem at i Senterpartiets stortingsgruppe er det flertall mot et tiggeforbud, men partigruppa fulgte partiprogrammet. Motstanderne i gruppa vil jobbe for at saken blir behandlet på neste landsmøte og motstanderne håper på et nytt standpunkt. Skulle det bli et nytt standpunkt i Senterpartiet, vil det ikke være flertall på Stortinget når regjeringen legger frem proposisjonen om et nasjonalt forbud før sommeren 2015. (Liberaleren 19. juni 2014)

Mest lest

Arrangementer