Ukategorisert

Høyre mister troverdighet

Forslag om å gjøre noe med innpakningen av tobakk- og snusprodukter gir Høyre betydelig lavere troverdighet.

Helse- og omsorgsminister Bent Høie ( H ) har tidligere presentert nye innpakninger til snus og tobakkspakker, noe Liberaleren har omtalt. Nå gjør departementet det igjen. Denne gangen er det blant annet forslag om å fjerne topplokket på snusboksene, ifølge Dagbladet.no.

Mange liberalister har gitt opp Høyre for lenge siden. Det er ofte lite samsvar mellom det Høyre uttaler i prinsipielle spørsmål og det partiet gjør i regjeringen og på Stortinget.

Det er en liberalist som omtaler dette på en god måte på Facebook.com etter at de nye forslagene på snus ble offentlig.

–Det er få partier som opptrår så uærlig og falskt som Høyre. Man kan enten fremme en politikk som tar individet på alvor, og som øker den personlige frihet, eller man kan opptre som Høie. Men ikke begge deler samtidig. Da taper man sin troverdighet, i den grad man hadde noe igjen etter krumspringene i Bondevik II, ifølge liberalisten Liberaleren følger i sosiale medier.

Tags:

Mest lest

Arrangementer