Ukategorisert

Arbeiderpartiet endrer politikk

Arbeiderpartiets landsmøte har nettopp vedtatt at homofile skal få gi blod, og partiet går inn for heroinassistert behandling.

Jon Reidar Øyan uttrykker det på en god måte på Twitter.com:

–Arbeiderpartiets landsmøte gikk akkurat nå inn for at menn som har sex med menn skal få gi blod. Blodbanken må teste alt blod forsvarlig.

Flere og flere politikere har heldigvis gått inn for liberalisering av regelverket de siste årene. Dagens vedtak i Arbeiderpartiet er fornuftig!

Thorvald Stoltenberg kan også si seg fornøyd med dagen. Endelig har Arbeiderpartiet gått inn for heroinassistert behandling, en sak det har vært fokus på lenge uten at vinden har blåst i riktig retning.

Allerede i 2004 skrev Nikolai Astrup (H) om utdeling av heroin som behandlingstilbud på Liberaleren. Det sier litt om hvor lang tid det kan ta før gode standpunkt får feste i de største partiene.

Gratulerer Arbeiderpartiet. Velkommen etter!

Heroinassistert behandling er ikke uproblematisk for liberalister, ettersom skattebetalerne må betale regningen for tunge misbrukere. Det er likevel mye som tyder på at det er vel anvendte penger.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer