Ukategorisert

Eiendomsskatt og FrP

Det er så mange FrP-politikere i kommune-Norge som bruker penger fra eiendomsskatt, at dette bør bli nevnt i debatten om resolusjonen «FrP-kommunen – for en enklere hverdag».

I landsstyrets resolusjonsforslag nummer tre, går FrP igjennom mange ordninger i regi av en kommune. Motstanden mot eiendomsskatt blir beskrevet i resolusjonen, men er FrP-politikerne frihetsforkjempere når det gjelder området eiendomsskatt?

I inneværende periode er det mange FrP-politikere som har brukt penger fra eiendomsskatt i virket som folkevalgt. Det er ikke lenge siden Liberaleren skrev om Liv Røssland, finansbyråd i Bergen, som mener det er umulig å drive Bergen uten eiendomsskatt.

Politikere som mener eiendomsskatt er usosial dobbeltbeskatning bør gjøre det de kan for å fjerne denne skatten. Mange FrP-politikere kunne gjort en langt bedre jobb med å kutte skattefinansierte utgifter i kommunene.

Hele avsnittet om eiendomsskatt, hentet fra resolusjonen «FrP-kommunen – for en enklere hverdag»:
FrPEiendomsskatt
(For større tekst, trykk på bildet)

FrP avholder landsmøte kommende helg.

Mest lest

Arrangementer