Ukategorisert

Friluftsliv og idrett appellerer til de unge

Forslaget om mer fysisk aktivitet for barn og ungdom i regi av det offentlige får stadig mer støtte.

Det er spesielt forslaget om én time fysisk aktivitet daglig i skolen som har blitt debattert av politikere. Foreløpig har ikke forslaget fått tilslutning, selv om flere og flere på Stortinget ønsker å bruke mer skattefinansierte penger på fysisk aktivitet for unge.

I dag kom Statistisk sentralbyrå med tall i debatten. Tallene viser at friluftsliv og idrett appellerer til de unge. Dette bør være innspill til politikere som glemmer å sette grenser for politikk, og vil bruke skolen som en idrettsbane.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • 26 år med EU26 år med EU
    I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
  • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
    Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.
  • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
    Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.