Ukategorisert

FrP-politikere lurer velgerne

Når Fremskrittspartiet går så klart og tydelig ut mot eiendomsskatt, er det borgere som blir lurt av partiet.

Det er ganske mange FrP-lokallag og FrP-politikere som i inneværende periode har brukt eiendomsskatt-penger, uten at de har fremmet alternative budsjettforslag uten eiendomsskatt som har blitt nedstemt. Politikere som er imot eiendomsskatt, bør fremme forslag på en politikk uten denne kommunale skatten. Dersom dette ikke blir gjort, er det omtrent som å lure velgerne.

I dag publiserte FrP en plakat mot eiendomsskatt på Facebook.com. Dersom eiendomsskatt er den viktigste saken for deg i kommunevalget, bør du sjekke hva FrP har gjort i din kommune de fire siste årene. Det er slett ikke sikkert at FrP har vært motstander av eiendomsskatt!
FrPEiendomsskatt

Liv Røssland i Bergen FrP har blant annet ment at det er umulig å drive Bergen uten eiendomsskatt, en sak Liberaleren har omtalt flere ganger. Politikere med dette standpunktet er det ikke behov for i ditt kommune- eller bystyre.

Mest lest

Arrangementer