Ukategorisert

Mye for pengene, men ikke imponerende tall

Da Liberaleren snakket med Justis- og beredskapsdepartementet fredag formiddag, hadde 5 500 sett filmen Trygghet i hverdagen på nettstedet Regjeringen.no.

Cirka 32 000 hadde sett filmen via andre nettsteder. Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (FrP) har fått mye for pengene, men samtidig er ikke tallene høyere enn et dårlig sett TV-program på de største kanalene i Norge.

Store deler av denne uken har, ved siden av de vanlige valgkampsakene, handlet om justis- og beredskapsministeren og filmen Anundsen har hovedrollen i. Til tross for et ekstremt fokus, er det kun et bitteliten del av befolkningen som har sett filmen.

Det er bra at statlig propaganda ikke får full oppslutning i befolkningen. Det betyr at regjeringen og statsråder, uansett regjering og statsråder, ikke kan plante «sannheten» i befolkningen, noe som dessverre er vanlig i andre land. Nord-Korea har allerede vært nevnt i debatten om filmen.

Mest lest

Arrangementer