Ukategorisert

Statens selskap lokker med millioner

Det er vanskelig med få ord å redegjøre for hvorfor et stort politisk flertall forsvarer den norske spillpolitikken med forbud for private aktører.

Mange politikere bruker sosialpolitiske argument. Det blir også nevnt at Norsk Tipping bidrar betydelig til idrett og kultur, penger politikerne vil beholde for å styre mye av det som skjer innenfor denne sektoren.

I det siste har statlige tilsyn fulgt med på TV-reklame for spillselskap myndighetene mener er forbudt i Norge. Politisk ledelse i Kulturdepartementet mener reklame for utenlandske aktører undergraver politikken som skal ta hensyn til spilleavhengige.

Men Norsk Tippings plakat foran kveldens Eurojackpot har velsignelse. Noe skurrer, noe skurrer veldig!

(Hentet fra Norsk Tippings nettsted)
(Hentet fra Norsk Tippings nettsted)

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer