Ukategorisert

For små forskjeller i lokalpolitikk

iFinnmark.no har intervju med Ellinor Nilsen, FrP-utbryteren som sørget for arbeiderpartiordfører i Alta.

Den mest interessante delen av intervjuet, er om bruddet med FrP og samarbeidet med Arbeiderpartiet. Hun minner alle om at forskjellene mellom FrP og Arbeiderpartiet er små, en påminnelse som demper debatten om hva som skjer i Alta kommunestyre når hun melder forfall.

–Jeg er ikke blitt sosialist over natten. Jeg stemmer fra sak til sak, og har egne meninger. Dessuten står ikke politikken til Arbeiderpartiet og Frp så langt fra hverandre. Vi stemmer veldig likt, så jeg ser ikke på det som noe problem, sier Ellinor Nilsen til iFinnmark.no.

At det er små forskjeller mellom partiene er en gammel nyhet, men varsellamper bør lyse i de forskjellige partiene når Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet stort sett stemmer likt i et kommunestyre. Det bør være mer enn innvandringspolitikk som skiller partiene.

Alle kan ikke og bør ikke være sosialdemokrater!

Les også: Ikke registrert utmeldelse på FrP-Ellinor

Mest lest

Arrangementer