Ukategorisert

Venstre slår regjeringen i Tour de Norway

Racet om penger til sykkelritt burde endt uavgjort mellom alle de store partiene. Stortinget bør ikke prioritere sportsarrangement for skattefinansierte penger.

Liberaleren har beklager at regjeringen ønsker å bevilge penger til Arctic Race of Norwar. Sykkelrittet i Nord-Norge, drevet frem av private aktører, burde klart seg uten overføringer fra politisk vedtatte budsjett. Det offentlige stiller allerede opp med infrastruktur syklistene trenger for å konkurrere i Norge.

Regjeringens satsing på Arctic Race of Norwar måtte bare bli slått. Venstre ønsker større bevilgninger til private aktører og tilskudd til de fire internasjonale etapperittene i Norge. Det betyr at det er flertall på Stortinget for at personer som hater sykkelsporten må finansiere idretten gjennom innbetalte skatter og avgifter. Man må nesten være politiker for å skjønne logikken.

Igjen og igjen og igjen roper Liberaleren på grenser for politikk. Vårt publikum på Stortinget er alt annet enn lydhørt.

Tags:

Mest lest

Arrangementer