Ukategorisert

Manglerud Star prøvde på det samme

Avaldsnes vil inngå en sponsoravtale med Betsson. Ingen ting tyder på at den norske staten eller fotballforbundet vil velsigne en avtale mellom fotballklubben og spillselskapet.

Avaldsnes utfordrer fotballforbundet om bettingsamarbeid, ifølge Nettavisen. Dette skjer åtte år etter at Betsson prøvde på en lignende avtale med Manglerud Star. Avtalen fra 2008 ble skrinlagt på grunn av det norske lovverket og idrettens standpunkt til utenlandske spillselskap.

Det er bra at Avaldsnes presser det norske systemet og politikken, men i skrivende øyeblikk er det ingen ting som tyder på at Betsson blir en profilert sponsor for Avaldsnes. Politikerne må først vedta ny politikk!

Les artikler om Manglerud Star/Betsson-samarbeidet.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer