Ukategorisert

Skapte arbeidsplasser, betalte arbeidsgiveravgift

Arbeidsgiveravgiften er skatt på arbeid.

Gjennom arbeidsgiveravgiften får politikerne penger fra arbeidsgivere til å finansiere folketrygden. Det er en merkelig skatt, for målsettingen bør være at så mange som mulig jobber og lever av egne inntekter. Hva som er en jobb skal ikke vi definere i denne artikkelen.

Det er av og til noen som angriper arbeidsgiveravgiften, for eksempel Fremskrittspartiets Ungdom.

I natt ble det publisert en kort kommentar på en liberalistisk side på Facebook.com. Kommentaren oser av frustrasjon mot arbeidsgiveravgiften.

–Vi er to brødre som driver som maskinentreprenør. Jeg har nettopp betalt den nette sum av kr 13 029 i arbeidsgiveravgift for at vi har hatt oss selv i arbeid i to måneder. Føles det riktig? Må dessverre svare et rungende NEI, skriver den ene av dem som driver som maskinentreprenør.

Flere bør angripe skatt på arbeid, arbeidsgiveravgiften.

Mest lest

Arrangementer