Ukategorisert

Intet nytt fra avholdsfolket

FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud svarer avholdsfolket i en artikkel på Fpu.no.

Bakgrunnen for artikkelen er at FrPs programkomité går inn for salgstillatelser for alkohol på bensinstasjoner. Forslaget som blir landsmøtebehandlet til våren, har fått kritikk. Mina Gerhardsen fra Actis er én av kritikerne.

–Når vi skal lage en moderne alkoholpolitikk for folk flest, nytter det ikke å høre på Avholdsfolkets landsråd, eller Actis som de kaller seg nå. Det blir litt som å spørre turister om veibeskrivelser. Arbeiderpartiet har allerede satt seg selv å bås med Actis ved å blankt avslag vårt forslag, og viser nok en gang at de er et parti som verken støtter næringslivet eller ønsker å arbeidsplasser til folk flest. Jeg velger heller å lytte til næringen og forbrukerne; de som faktisk er påvirket av dette, skriver FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud i artikkelen på fpu.no.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer