Ukategorisert

Nei til mobbeombud

Fire KrF-politikere har fremmet representantforslag på Stortinget om å innføre lokale mobbeombud.

Det er Anders Tyvand, Kjell Ingolf Ropstad, Hans Fredrik Grøvan og Olaug V. Bollestad, som ønsker at Stortinget skal be regjeringen komme tilbake til Stortinget med et forslag om å innføre lokale mobbeombud i hvert fylke eller region.

Mobbing tar plass i den politiske debatten, og mobbing er et stort problem. Det er likevel lite som tyder på at nye ombud løser problemet. Hvis en kommune, et fylke eller en region ønsker mobbeombud, kan politikere på hvert nivå engasjere mobbeombud. Det er snakk om prioriteringer, altså finne plass i budsjettet.

For liberalister skal det være vanskelig å støtte forslag om mobbeombud. Liberalister skal jobbe for frihet og en begrenset stat, og denne visjonen kolliderer med skattefinansierte mobbeombud.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer