Ukategorisert

FrP-politikere vil få problem uten eiendomsskatt

Det kryr av budsjettvedtak i kommune-Norge der FrP-politikere bruker penger fra eiendomsskatt på lik linje med andre politikere.

FrP har tidligere gått til valg i kommunevalg med garanti mot eiendomsskatt. Likevel har vi som følger kommunepolitikk opplevd gang etter gang at FrP-politikere bruker eiendomsskatt-penger til kommunal drift istedenfor store reduksjoner eller avvikling av den kommunale skatten.

Liv Røssland (FrP) i Bergen mener, eller har i alle fall ment, at det er umulig å drive Bergen kommune uten eiendomsskatt.

Det er mulig for alle politikere å avvikle eiendomsskatten lokalt. Det eneste disse lokalpolitikerne må gjøre er å kutte i driften. Det er mulig å kutte utgiftssiden i kommunale budsjett på ulike måter.

På landsmøtet i FrP i mai blir det nok en gang debatt og ordskifte om eiendomsskatt. De fleste av delegatene kommer til å bruke kraftuttrykk mot skatten, men FrP bruker på samme måte som de andre partiene skattepengene slik at kommunesektoren blir større og dyrere.

Landsmøtet kan ende med forbud mot eiendomsskatt, ifølge VG.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer