Ukategorisert

Tour de France til Norge?

Politikere ønsker etapper av Tour de France i Norge. Kulturministeren er én av dem som engasjerer seg.

–Det er veldig spektakulært her. Man kan bare tenke seg TV-bildene som kommer til å gå ut til hundrevis av land og hva det kan bety for turismen i Norge, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland (H), ifølge NRK.

Tour de France-etappe i Norge ville vært kult og trolig god reklame for aktører i reiselivsnæringen. Dersom en etappe er viktig for næringslivet bør næringsaktører jobbe og finansiere en norsk etappe av det verdenskjente arrangementet.

Når politikere engasjerer seg ender det som regel med bruk av skattefinansierte penger. Dagens regjering og stortingsflertall er ikke bedre enn andre regjeringen når det gjelder bruk av penger, noe Arctic Race of Norway er et godt bevis på.

Alle pengene politikerne bruker til såkalte gode formål må du finansiere gjennom skatter og avgifter.

Tags:

Mest lest

Arrangementer