Ukategorisert

Snoen skryter av Liberalistene

Jan Arild Snoen skal ikke stemme på Liberalistene, men han skryter av det nye partiet i en artikkel på Minerva.

Jan Arild Snoen er en kjent profil i det liberalistiske miljøet. Først og fremst gjennom en stilling i Fremskrittspartiet for noen tiår siden. Han har også vært innom Høyre som medlem, riktig nok uten fremtredende verv.

Snoen skriver det Liberaleren har skrevet tidligere, at Liberalistene ikke blir et stort parti.

–Liberalistene blir aldri noe stort parti. Jeg tror de vil mangle en del på å nå prosenten denne gangen, og kan vanskelig forestille meg at de noen gang kommer inn på Stortinget, skriver Jan Arild Snoen.

Snoen trekker frem at i et politisk landskap der alle partier konkurrerer om å bruke mest penger, er det nyttig med noen som drar i motsatt retning. Når alle andre partier er formynderske, noen mer enn andre, er det fint med noen som konsekvent spør hvorfor noe kan være en forbrytelse når det ikke finnes noe egentlig offer, ut over vage forestillinger om «samfunnshensyn». Et skille mellom stat og moral har alltid vært et liberalt prinsipp. Liberalistene tar konsekvensene av dette, noe Jan Arild Snoen gleder seg over.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer