Ukategorisert

En liberaler takker for seg i lokalpolitikken

I dag er det ti år siden Jonas Stein Eilertsen møtte på sitt første møte i Tromsø kommune.

Venstre-politikeren i Tromsø har med ujevne mellomrom blitt nevnt på Liberaleren, blant annet i serien Kandidaten i 2009.

Jonas Stein Eilertsen har i et innlegg på Facebook.com i dag, skrevet at han fra sommeren av skal tilbringe ett år i Australia sammen med familien. Det betyr at han søker fritak fra vervene i Tromsø kommune ut valgperioden, fritak som skal gjelde fra sommeren 2018. Han kommer ikke til å stille til gjenvalg i Tromsø kommunestyre ved valget i 2019.

–Når nye muligheter åpner seg, er det andre dører som lukker seg. Å ha vært folkevalgt har gitt meg mye, spesielt takket være gode kollegaer i mitt parti, kommunestyret, administrasjonen og ikke minst i resten av Tromsø-samfunnet. Det er bare å ønske de som skal fortsette i kommunepolitikken lykke til videre med et svært viktig arbeid for Tromsø-samfunnet, skriver Jonas Stein Eilertsen på Facebook.com.

Ett av områdene Jonas Stein Eilertsen har jobbet for å liberalisere, er alkoholpolitikken.

Tags:

Mest lest

Arrangementer