Ukategorisert

Lyst til å bli rådmann? På spillet Snasen er du sjef

I læringsspillet Snasen spiller du rådmann. Du skal bygge opp kommunens økonomi og valgene du tar får konsekvenser. For noen vil dette være god underholdning, for andre er det litt langt fra virkelighetens administrasjon og politikk.

Snasen er særlig rettet mot elever i samfunnsfag på 10. trinn og i videregående skole. Liberalister som spiller, ung eller gammel, bør kutte utgifter i så stor grad som mulig. I en liberalistisk kommune er eiendomsskatt fremmedord, selv om det er kommunestyret som vedtar kommunebudsjettet.

Spill Snasen.

Spillet har registrering, men det er mulig å spille uregistrert.

PS: Skribenten har kun sett på spillet, ikke spilt. Kanskje man bruker litt av påsken på å være rådmann.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer