Ukategorisert

Høring om ytringsfrihet i skolen

Oslo kommune står bak en spennende høring, en høring som bør være interessant for mange andre enn dem i utdanningssektoren.

22. mai arrangerer kultur- og utdanningskomiteen i Oslo åpen høring om ytringsfrihet i Osloskolene. Hvordan er den praktiske situasjonen for ansatte og elever innenfor styringssystemet i osloskolen? Det er ett av spørsmålene som blir stilt under høringen.

–Hovedbolken vil bli med direktør for utdanningsetaten i Oslo, Astrid Søgnen, men vi vil også kalle inn en jurist, Utdanningsdirektoratet, mobbeombudet i Oslo, fagforeningene og Elevorganisasjonen. sier Eivor Evenrud (Rødt), nestleder i kultur- og utdanningskomiteen, ifølge Kommunal Rapport.

Max Hermansen er én av dem det har vært debatt om i Osloskolen på grunn av synet på Islam. Selv om Liberaleren er uenig med Hermansens kollektivistiske beskrivelse av muslimer og islam, var denne saken én av de virkelig interessante sakene i Osloskolen i 2015.

Mest lest

Arrangementer